yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangına dayanıklı ivedi çıkış bapları, ölçün baplara nazaran elan pahalı evet. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den mebdelayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

     Yangın Bapsı insanların, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın müsait standartlara ve yönetmeliklere muvafık olup olmadığını tayin etmek karınin etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda dışa vurum tamlanan noktalarda makul müddet ısı ve alev intikaline dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın Bapsı hileırken özen etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim doğrultuımızdan üretilen kapılar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Standart bir müstacel çıkış bapsı ekseriyetle 2000 TL ile 4000 TL arasında mütebeddil bir fiyata mevla olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve öteki özellikleri kabil faktörler bedelı etkiler.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve şayan fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak muayene şeşna alınmasına yardımcı olur ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) gerçek amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve Yangın Kapısı emniyetli bir şeklide binalmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki duman, yangın, tül vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu olumsuz koşulların diğer katlara intikalini kösteklemek veya muhtemel olduğu denli geciktirmektir.

Gerçekten yangınlardan korunmak midein üs olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu yer muayene edilmelidir. 

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kullanılan kapı fitili için yaman sızdırmazlık şartı yoksa henüz konuşu kapı fitili kullanılarak daha adi üretim sağlanabilir.

İhale hazırlığı, umumi pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize teklif verememekteyiz.

Report this wiki page